Кличко масово звільняє підлеглих: що відомо

14:00, 26 июня 2019
У роботі очільників за результатами перевірок виявили значні порушення.
Кличко масово звільняє підлеглих: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Очільник столиці Віталій Кличко звільняє кількох керівників департаментів КМДА та комунальних підприємств. Про це мер заявив під час розширеного засідання колегії КМДА, повідомляє прес-служба глави Києва.

«Заяви про звільнення повинні написати директор департаменту будівництва та житлового забезпечення Костянтин Федотов, директор комунальної об’єднання «Київзеленбуд» Наталя Білоусова та директор комунального підприємства «Центр розвитку міського середовища» Станіслав Дьомін», — наголосив Кличко.

За словами мера, за останніх півтора року Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту перевірив більше 100 структурних підрозділів та комунальних підприємств столиці. Було виявлено порушень на загальну суму майже півтора мільярди гривень. Окрім фінансових порушень виявили і факти неефективності управлінських рішень або недбалого ставлення керівників до своїх професійних обов’язків.

Кличко зазначив, що претензії до Київзеленбуду стосуються системних порушень у будівництві та оновленні парків і скверів. Зокрема, йдеться про парки «Наталка», «Сирецький», «Перемога», парк Партизанської слави.

«Попереджаю також, що в полі моєї особливої уваги зараз і робота директорів департаментів: житлового господарства — Науменка, департаменту освіти і науки — Фіданян, департаменту культури — Попової, департаменту інформаційно-комунікаційних технологій — Назарова, управління туризму та промоцій — Тараненка та підпорядкованих їм комунальних підприємств», — підкреслив Кличко.

Віталій Кличко зазначив, що всі матеріали перевірок є у відкритому доступі. І департамент фінансового контролю та аудиту продовжує перевірки.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що мер Києва Віталій Кличко заявив, що наразі готується апеляція на рішення Окружного адмінсуду Києва про перейменування двох проспектів на честь Степана Бандери та Романа Шухевича.

Пізніше стало відомо, що Окружний суд пояснив, чому скасував перейменування столичних проспектів. Рішення ухвалене судом на підставі порушення процедури щодо перейменування проспектів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді