У справі начальника управління Держгеокадастру з Київщини є подробиці

20:11, 3 июля 2019
Посадовець вступив в злочинну змову з директорами підприємств.
У справі начальника управління Держгеокадастру з Київщини є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 2 липня, у Солом’янському районному суді міста Києва заплановано судове засідання у справі стосовно начальника Управління Держгеокадастру у Броварському районі Київської області та інших осіб, обвинувачених у незаконному заволодінні землі у Броварському району Київщини. Про це повідомляє прес-служба суду.

«Проте у зв’язку з неявкою адвоката одного з обвинувачених вказане засідання було перенесено на 17:00 год. 3 вересня 2019 року», - йдеться у повідомленні.

За версією обвинувачення у 2015 – 2016 роках в.о. начальника Управління Держгеокадастру у Броварському районі Київської області, вступивши в злочинну змову з директором ТОВ «НВО Українська геодезична служба» та керівником ГО СТ «Родзинка» заволоділи земельними ділянками загальною площею 5,193 га та вартістю понад 3,7 млн гривень, розташованими на території Богданівської сільської ради Броварського району Київської області.

Вказаним особам інкриміновано вчинення злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. ст. 366 КК України.

Зазначимо, згідно ст. 62 Конституції України Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що САП розпочала кримінальне провадження за фактом можливого отримання хабара нардепом БПП.

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва