Зеленський представив нового очільника Львівської області

15:10, 6 июля 2019
Мешканці Львівщини у соцмережі могли обрати очільника області з-поміж трьох кандидатів.
Зеленський представив нового очільника Львівської області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський 6 липня у Львові представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського. Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

Так, під час спілкування з лідерами громадської думки та представниками місцевої влади Президент нагадав, що мешканці Львівщини у соцмережі могли обрати очільника області з-поміж трьох кандидатів.

Маркіян Мальський зауважив, що сподівається на підтримку та ефективну співпрацю з боку волонтерів, громадських активістів, місцевих депутатів.

«Область має всі шанси і є найбільш готовою для впровадження найкращих європейських практик. Ми можемо бути майданчиком для різноманітних проектів», – упевнений новий голова ОДА.

Також на сайті Президента з’явився Указ №490\2019 про призначення М.Мальського головою Львівської ОДА. А Указом №489\2019 Зеленський звільнив Ростислава Замлинського від тимчасового виконання обов'язків голови Львівської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Зеленський звільнив трьох посадовців з Антимонопольного комітету.

Крім того, Президент оновив керівництво Служби безпеки України.

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва