Засідання Погоджувальної ради парламенту: онлайн-трансляція

12:19, 8 июля 2019
Рада розглядає низку важливих питань.
Засідання Погоджувальної ради парламенту: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні голова Верховної Ради Андрій Парубій нагадав, що у неділю, 7 липня, в Україні відзначався День Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба ВР.

Також він зазначив, що 24 українських моряки ще перебувають в російській неволі. Він висловив захоплення їхньою відданістю і мужністю і висловив переконання, що скоро вони повернуться додому, «як і українські моряки повернуться в Крим, відновлять і зміцнять наші військово-морські бази на півострові».

Ще Парубій висловив стурбованість інформацією, що «медведчуківський проросійський канал NewsOne 12 липня планує провести спільний телемарафон із пропагандистським державним телеканалом «Росія»». Він переконаний, що це відверта провокація антиукраїнських сил.

«На шостому році від брутального вторгнення російських «зелених чоловічків» — окупації Криму, захоплення Донбасу, коли щодня гинуть та зазнають поранень наші воїни, коли в полоні перебувають десятки військових та політв’язнів, а на окупованих територіях переслідують українців і кримських татар, продажні політики та їх прислужники вирішили про щось поговорити  з ворогами та вбивцями», — сказав спікер ВР.

Він закликав СБУ негайно відреагувати на порушення законів України, а Національну раду з питань телебачення і радіомовлення провести засідання і розглянути питання щодо позбавлення ліцензії на мовлення антиукраїнське ЗМІ.

«Я переконаний, що телеміст не має відбутися сьогодні і будь-коли. І ми повинні змобілізувати усі сили: і Президент, і уряд, і Верховна Рада України щоб не допустити проведення цього телемосту», — підкреслив Парубій.

Крім цього, голова Ради розповів про порядок денний пленарних засідань цього тижня.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що нардепам ускладнять життя.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді