Посилення люстрації: Рябошапка вказав цілі законопроекту

13:21, 16 июля 2019
Розширення люстраційного підходу дозволить реалізувати люстрацію в тому форматі, у якому вона спочатку була запланована.
Посилення люстрації: Рябошапка вказав цілі законопроекту
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заступник глави Офісу Президента України Руслан Рябошапка заявив, що розширення люстрації дозволить реалізувати очищення влади у початковому запланованому форматі. Про це він сказав на форумі «Встановлення справедливості — порядок денний для майбутнього парламенту».

«Головна ідея розширення закону про люстрацію була в чому... Багато хто звинувачував Офіс Президента в тому, що ми нібито підтримуємо скасування закону про люстрацію або визнання його неконституційним, що в принципі не відповідає дійсності», — сказав Рябошапка.

За його словами, розширення люстраційного підходу дозволить реалізувати люстрацію в тому форматі, у якому вона спочатку була запланована.

«Що стосується нас персонально, то, я думаю, що до того часу, як парламент ухвалить цей закон про люстрацію, ми зможемо реалізувати багато успішних ініціатив, а потім підемо на заслужений відпочинок», — наголосив заступник голови ОП.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Руслан Рябошапка анонсував позачергову сесію парламенту, на якій розглянуть законопроект Зеленського щодо нормального запуску роботи Антикорупційного суду.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси