НАЗК внесло припис генеральному директору Укроборонпрому

12:59, 25 июля 2019
Ще один припис внесли лікарю з Вінниці
НАЗК внесло припис генеральному директору Укроборонпрому
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

НАЗК внесло припис про порушення вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень ЗУ «Про запобігання корупції» генеральному директору ДК «Укроборонпром». Крім цього, припис внесений головному лікарю КУ «Територіальне медичне об’єднання «Вінницький обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Так, припис Павлу Букіну, генеральному директору ДК «Укроборонпром» стосується порушення Олександром Донцем, президентом ДП «Антонов», вимог частини п’ятої ст. 36 ЗУ «Про запобігання корупції» щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю в особи підприємств чи корпоративних прав.

Встановлено, що Олександр Донець після призначення на посаду не повідомив НАЗК про укладення договору управління часткою його корпоративних прав із наданням нотаріально засвідченої копії такого договору. Він також не дотримався законодавчо встановлених строків інформування НАЗК.

Також припис внесений головному лікарю Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолію Пірникозі.

Встановлено, що головний лікар філії Центру «Могилів-Подільська станція екстреної медичної допомоги» Людмила Блощинська не повідомила про наявність у неї потенційного конфлікту інтересів, зумовленого підпорядкуванням їй близької особи (дочки)», — йдеться  у повідомленні.

Зазначається, що припис НАЗК є обов’язковим до виконання.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про перевірку декларацій НАЗК: суд розгляне позов Агії Загребельської.

Крім того, ми писали про те, що НАБУ отримає доступ до інформаційних ресурсів НАЗК

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва