Жорстокий вбивця, який переховувався в Іспанії, постане перед судом

14:10, 7 августа 2019
Наразі підозрюваний перебуває під вартою.
Жорстокий вбивця, який переховувався в Іспанії, постане перед судом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столична прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно зловмисника, який підозрюється у вчиненні умисного вбивства літньої жінки з корисливих мотивів. Злочин стався у березні 2017 року, передає прес-служба відомства.

Жертвою 47-річного чоловіка стала матір його співмешканки. Чоловік спричинив жінці численні удари тупим предметом по голові, внаслідок чого наступила смерть останньої. Викравши майже 2,5 млн грн злочинець втік з місця вчинення злочину.

«У подальшому чоловік перетнув державний кордон з метою переховування від органів слідства. З метою арешту та подальшої екстрадиції до України його оголосили у міжнародний розшук», — повідомила прокуратура.

У грудні 2017 року зловмисника затримали в Іспанії та видали правоохоронним органам України.

За вчинення злочину чоловіку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

На даний час підозрюваний перебуває під вартою.  

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини.

Крім того, 16 липня колегією суддів Скадовського районного суду Херсонської області ухвалено вирок стосовно обвинуваченого за частиною першою статтею 121 Кримінального кодексу України (вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння) та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років та на підставі статті 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом визначеного іспитового строку терміном три роки не вчинить нового злочину

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду