У Києві затримали автозлодія

12:37, 28 августа 2019
Протягом ночі зловмисник встиг обікрасти два легковики.
У Києві затримали автозлодія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столичні поліцейські у ході патрулювання Святошинського району зупинили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду патрульні вилучили у нього акустичну систему, викрадену з автівки, та викликали слідчо-оперативну групу територіального управління поліції, передає офіційний сайт відомства.

«Правоохоронці з’ясували, що акустику чоловік забрав зі «Славути», попередньо зламавши замки на передніх дверцятах. Також затриманий зізнався, що кілька годин тому він скоїв аналогічний злочин на вулиці Петрицького. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, його покази перевіряють», — йдеться у повідомленні.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у місті Корці на Рівненщині чоловік скоїв збройний напад на магазин. За інформацією правоохоронців, невідомий увірвався у крамницю, вистрелив у 55-річну продавчиню та вкрав з каси гроші. Після цього він втік з місця пригоди. Люди, що стали свідками цього злочину, викликали медиків і поліцію.

Крім того, у Харкові грабіжники протаранили поліцейський автомобіль та ще три машини. Поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє громадян України 43 і 31 років та 39-річний громадянин Грузії.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва