Наживалася на опаленні для навчального закладу: чиновницю підозрюють в розтраті 300 тисяч грн

15:05, 18 сентября 2019
Начальник відділу однієї з районних держадміністрацій підписала акти виконаних робіт, що містять завідомо неправдиву інформацію про вартість наданих послуг.
Наживалася на опаленні для навчального закладу: чиновницю підозрюють в розтраті 300 тисяч грн
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Дніпропетровщині чиновницю підозрюють у розтраті 300 тисяч гривень держкоштів при постачанні теплової енергії для навчального закладу. Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки.

Досудовим розслідуванням встановлено, що начальник відділу однієї з районних держадміністрацій підписала акти виконаних робіт, що містять «завідомо неправдиву інформацію про вартість наданих послуг».

«Необґрунтоване завищення тарифу на постачання теплової енергії завдало збитків державі на загальну суму понад 300 тис. гривень, яку безпідставно було перераховано на рахунок енергопостачальної організації», — йдеться в повідомленні.

Як стало відомо слідству, 10 вересня, за результатами проведених заходів, начальнику відділу РДА було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) і 1 ч. ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що адвокат підозрюється в заволодінні майном майже на 10 мільйонів гривень. Дії зловмисниці кваліфіковані за шістьма статтями КК України.

Також нам стало відомо, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та управлінням захисту економіки Нацполіції викрили на хабарі посадовця однієї з районних прокуратур Одеської області.

Крім того, керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури  повідомлено про підозру судді Рахівського районного суду Закарпатської області, викритому на одержанні 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки