Погрожував підірвати міст Метро: Міністерство у справах ветеранів зробило заяву

15:49, 19 сентября 2019
Міністерство у справах ветеранів захищатиме інтереси Олексія Белька.
Погрожував підірвати міст Метро: Міністерство у справах ветеранів зробило заяву
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство у справах ветеранів зробило заяву з приводу надзвичайної ситуації на столичному мосту Метро, яка склалася у середу, 18 вересня, повідомляє прес-служба відомства у Facebook.

«Перш за все, Міністерство у справах ветеранів висловлює подяку силовикам, правоохоронцям та усім причетним до професійного, безпечного та безкровного вирішення ситуації.

Наголошуємо, що команда міністерства готова надати будь-яку допомогу в комунікації між Олексієм Бельком та тими, кого це може стосуватися на офіційному чи неофіційному рівні (за потреби), як адміністративними, так і громадськими каналами.

Водночас, міністерство наголошує, що воно захищатиме інтереси Олексія Белька як і будь-якого учасника російсько-української війни, зокрема його право на повагу, справедливий розгляд цієї справи та допомогу за потреби. Ми не дозволимо використати цей інцидент для очорнення бійців та ветеранів, або для розколу між ними та рештою суспільства.

Саме тому ми закликаємо громадян уважно перевіряти інформацію, а журналістів — спиратися на достовірні джерела, дотримуватися професійної етики та розуміти свою відповідальність за поширення фейкової інформації.

Команда міністерства уважно стежитиме за перебігом подій та інформуватиме суспільство, коли про цю ситуацію з'явиться більше достовірної інформації», — йдеться у заяві.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що чоловік їхав в автомобілі, зупинився і вийшов. Після чого почав погрожувати підірвати все навколо. Через цей інцидент закрили міст Метро, ​​а також внесли зміни в роботу підземки.  

Крім того, вдалося встановити особу чоловіка, який погрожував підірвати міст. Це 42-річний виходець з анексованого Росією Криму Олексій Белько.  

Також ми повідомляли, що зловмисник, який погрожував підірвати міст Метро в Києві, потрапив до рук правоохоронців.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде