ВАКС розгляне справу колишнього голови фракції Партії регіонів

10:29, 23 сентября 2019
Політика обвинувачують у вчиненні декількох злочинів.
ВАКС розгляне справу колишнього голови фракції Партії регіонів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 24 вересня, о 10.00 у приміщенні Вищого антикорупційного суду відбудеться відкрите підготовче судове засідання у кримінальному провадженні, обвинуваченими у якому є екс-голова фракції та екс-нардеп від Партії регіонів, а також колишній народний обранець від Компартії України. Про це передає прес-служба ВАКС у Facebook.

Екс-голову фракції Партії регіонів обвинувачують у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 ККУ — зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, ч.5 ст. 27 ККУ — співучасть у злочині (пособництво), а також ч. 2 ст. 366 ККУ — службове підроблення, якщо воно спричинило тяжкі наслідки (підроблення офіційних документів).

«Співучасників кримінального провадження — екс-нардепів від Партії регіонів та Компартії України — обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 ККУ.

Засідання відбудеться за адресою: просп. Перемоги, 41.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду», — повідомили у ВАКС.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що 23 вересня у приміщенні Вищого антикорупційного суду відбудеться відкрите підготовче судове засідання у кримінальному провадженні, обвинуваченим у якому є суддя Голосіївського районного суду міста Києва. 

Крім того, САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ затверджено та скеровано до Вищого антикорупційного суду України обвинувальний акт стосовно 6 осіб у кримінальному провадженні за фактом заволодіння коштами ПАТ «Укрзалізниця» під час закупівлі палива у 2016-2017 роках.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде