Наживалися на онкохворих: двох співробітників Національного інституту раку арештовано

20:30, 25 сентября 2019
Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави в розмірі 160 560 гривень кожному.
Наживалися на онкохворих: двох співробітників Національного інституту раку арештовано
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Двох співробітників Національного інституту раку, яких звинувачують в незаконному заволодінні коштами онкохворих пацієнтів, взято під варту з альтернативою внесення застави. Про це повідомляє на прес-служба поліції Києва.

«Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з внесенням застави в розмірі 160 560 гривень кожному», — йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що слідчі столичної поліції повідомили завідувачу відділенням про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27 ч. 1 ст. 184, ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 191, ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 191 (Організація незаконного вимагання плати за надання медичної допомоги в державних закладах охорони здоров’я та заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, скоєне повторно) Кримінального кодексу України.

Лікаря-онколога підозрюють в незаконному вимаганні оплати за надання медичної допомоги в державних закладах охорони здоров’я та в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, скоєне повторно, що передбачено ч. 2 ст. 27 ч. 1 ст. 184, ч. 2 ст. 27 ч. 2 ст. 191, ч. 2 ст. 27 ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що посадовцям, які привласнювали гроші онкохворих пацієнтів, повідомлено про підозру.

Крім того, ми писали, що у МОЗ проводиться аудит ефективності співробітників.

Також відомо, що МОЗ перевірить діяльність Національного інституту раку.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Валентин Томилко
    Валентин Томилко
    суддя Полтавського апеляційного суду
  • Ольга Ніколаєва
    Ольга Ніколаєва
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Стахова
    Наталія Стахова
    суддя Луганського апеляційного суду