НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно колишнього члена ВРП

14:50, 23 октября 2019
Відомство встановило, що Володимир Комков задекларував недостовірні відомості.
НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно колишнього члена ВРП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адміністративний протокол, складений стосовно колишнього члена Вищої ради правосуддя Володимира Комкова за декларування недостовірних відомостей. Про це повідомляє офіційний сайт відомства.

«За результатами повної перевірки декларації за 2017 рік, поданої Володимиром Комковим, НАЗК встановило декларування недостовірних відомостей на загальну суму понад 192 тис. гривень, що перевищує 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб і є ознакою правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 172-6 КУпАП.

Так, декларант недостовірно зазначив розмір отриманої за звітний період пенсії та дохід від надання майна в оренду, який відрізняється від достовірного на загальну суму понад 72 тис. грн, а також зазначив недостовірні відомості про розмір свого фінансового зобов’язання на суму 126 900 грн.

Складення протоколу і направлення його до суду не означає визнання особи винною у вчиненні правопорушення, а є підставою для провадження у справі про адміністративне правопорушення у судовому порядку», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» передавала повідомлення НАЗК про те, що помічники суддів мають подавати декларації.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде