Декларував недостовірну інформацію: ВАКС розгляне справу міського голови Одеси

15:00, 23 октября 2019
До ВАКС надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням міського голови Одеси.
Декларував недостовірну інформацію: ВАКС розгляне справу міського голови Одеси
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

22 жовтня до Вищого антикорупційного суду надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням міського голови Одеси у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (Декларування недостовірної інформації) КК України. Про це повідомляє прес-центр ВАКС у Facebook.

Ухвалою ВАКС 23 жовтня призначено підготовче судове засідання. Судовий розгляд відбудеться 1 листопада 2019 року о 14:00 за адресою: проспект Перемоги, 41.

Згідно з частиною першою статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти Петра Порошенка за фактом можливого декларування недостовірної інформації.

Крім того, у Вищому антикорупційному суді пройшло підготовче засідання у кримінальному провадженні про обвинувачення судді апеляційного суду Дніпропетровської області у неподанні декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» (ст. 366-1 КК України). 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України