Антикорупційний комітет розглядає проект закону про внесення змін до Митного кодексу, трансляція

13:00, 6 ноября 2019
Комітет розглядає низку важливих законопроектів.
Антикорупційний комітет розглядає проект закону про внесення змін до Митного кодексу, трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 6 жовтня, розпочалося засідання Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики. Про це йдеться на сайті парламенту.

Порядок денний:

  1. Організація роботи Комітету
  2. Про створення підкомітетів Комітету, визначення їх предметів відання та кількісного складу.
  3. Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності вимогам антикорупційного законодавства (індекс 16) та з метою проведення антикорупційної експертизи (індекс 17)

III. Проекти нормативно-правових актів, які потребують додаткової правової оцінки (індекс 16 - 17)

  1. Про проект закону про парламентську опозицію (реєстр. №1211-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народний депутат України Яценко А.В.).
  2. Про проект закону про всеукраїнський референдум (реєстр. №2182, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Тимошенко Ю.В., Соболєв С.В. та інші).
  3. Про проект закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб — учасників подій на території Донецької, Луганської областей (реєстр. №1089, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  4. Про проект закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб — учасників подій на території Донецької, Луганської областей (реєстр. №1089-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Шуфрич Н.І., Німченко В.І., Рабінович В.З.).
  5. Про проект закону про створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас» (реєстр. №1093, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  6. Про проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас») (реєстр. №1096, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  7. Про проект закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас») (реєстр. №1097, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  8. Про проект закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас») (реєстр. №1098, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  9. Про проект закону про приватизацію та порядок виділення громадянам України в натурі (на місцевості) земельних ділянок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають в державній власності (реєстр. №1124, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народний депутат України Шуфрич Н.І.).
  10. Про проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної підтримки сільського розвитку (реєстр. №2071, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Івченко В.Є., Мейдич О.Л. та інші).
  11. Про проект закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (реєстр. №2194, суб’єкт права законодавчої ініціативи – народні депутати України Заблоцький М.Б., Сольський М.Т. та інші).

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Комітет ВР підтримав норму про декларації помічників суддів.

Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Telegram канал Sud.ua
Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Келеберда
    Володимир Келеберда
    заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Анна Кузьменко
    Анна Кузьменко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Місінкевич
    Андрій Місінкевич
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Світлана Чудних
    Світлана Чудних
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Журавльов
    Олександр Журавльов
    суддя Одеського апеляційного суду