У Києві проходить міжнародний економічний форум: промова Зеленського

10:20, 8 ноября 2019
Володимир Зеленський зазначив, що нашу країну привабливою роблять саме її громадяни.
У Києві проходить міжнародний економічний форум: промова Зеленського
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 8 листопада, Володимир Зеленський взяв участь у Київському міжнародному економічному форумі. Про це повідомляє прес-центр Офісу Президента.

Президент України відкрив захід. У своїй промові він наголосив, що Україна — це один із найпривабливіших стартапів у світі. Також Зеленський зазначив, що нашу країну привабливою роблять саме її громадяни.

«Сьогодні я хочу зосередитись на тому, що робить Україну найпривабливішою. Привабливішою за інші країни. Це саме її люди. Українці подарували світу перший вертоліт, перший двигун, штучний супутник Землі. Українці зробили прообрази рентгену і, до речі, компакт-диск, у мене досі є. Українці винайшли поштовий індекс, технологію електричного трамваю, збудували найбільший у світі літак. Створили такі сервіси, як PayPal та WhatsApp», — сказав очільник держави.

Президент зазначив, що нова українська влада занадто амбітна, щоб миритися з непривабливим статусом України на міжнародній арені.

«Коли кажуть, що наші шанси невисокі, коли нас недооцінюють, це додає сили для нового економічного стрибка. Ми чудово розуміємо, що нам потрібно. Це рівні правила для всіх, очищення судової системи, подолання корупції, діджиталізація, реформа освіти», — сказав Президент.

Зеленський закликав міжнародних партнерів інвестувати у молодих українців, в українські стартапи, малий та середній бізнес.

Підсумовуючи, Президент наголосив, що для нього честь побувати на цьому заході та побажав успіху учасникам форуму.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що до Верховної Ради надійшов законопроект №2274 «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо повноважень з припинення підприємницької діяльності фізичних осіб — підприємців».

Нагадаємо, в яких випадках висновок про неможливість розшуку боржника є обґрунтованим.

Крім того, тепер всі контролюючі органи мають повне право проводити планові та позапланові перевірки. Це стосується абсолютно всіх юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців.

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду