Смертельна ДТП за участі правоохоронця на Житомирщині: є нові деталі

20:00, 14 декабря 2019
ДБР повідомило про підозру правоохоронцю.
Смертельна ДТП за участі правоохоронця на Житомирщині: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Хмельницького територіального управління ДБР повідомили про підозру поліцейському роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Правоохоронець підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть людини. Про це повідомляє прес-служба Бюро.

За попередньою інформацією, правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Volkswagen Passat» з двома пасажирами, не вибрав безпечну швидкість та виїхав за межі проїзної частини дороги, чим скоїв зіткнення з деревом. У результаті  ДТП один пасажир помер на місці пригоди,  другий отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

«Кваліфікація: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони  спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті: у разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», - повідомили у ДБР.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ДБР затримало прокурора на Запоріжжі, який отримав хабар через посередника.

Додамо, слідчі Миколаївського територіального управління ДБР затримали старшого військовослужбовця Одеського прикордонного загону під час передачі неправомірної вигоди службовій особі.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва