Уряд надасть можливість молоді подорожувати Україною за програмою обміну

13:44, 3 января 2020
Програма заохотить молодь пізнавати різноманіття регіонів та розвивати організації громадянського суспільства.
Уряд надасть можливість молоді подорожувати Україною за програмою обміну
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Програма Кабінету міністрів щодо мобільності молоді стартує у квітні 2020 року. Про це повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук, йдеться на сайті КМУ.

«Уряд створює умови, щоб молодь була соціально активною, самостійною. Ми хочемо побороти ситуацію, коли чи не більше половини молодих людей за останні три роки не виїжджало за межі області. Мобільність позитивно впливає і на економіку, і на продуктивність праці», — підкреслив Гончарук.

Він додав, що така програма заохотить пізнавати різноманіття регіонів та розвивати організації громадянського суспільства.

На першому етапі буде розроблена нормативно-правова база та концепції програми мобільності молоді. Вже з квітня цього року запускатимуться пілотні проекти між кількома регіонами України.

Повноцінно програма, яка підвищить самостійність, життєстійкість та спроможність молодих українців, запрацює до кінця року.

У Кабміні нагадали, що мобільність молоді є однією з цілей Програми діяльності уряду, яку затверджено у вересні 2019 року.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що найближчим часом в Україні з’явиться платформа для полегшення контакту роботодавців і людей з інвалідністю.

Крім того, Олексій Гончарук підбив підсумки роботи нового уряду за 2019 рік.  

Також ми писали, що Олексій Гончарук повідомив, що на офіційному порталі уряду опубліковані для обговорення проекти концепцій, а також індикатори, за якими вимірюватиметься досягнення цілей.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України