Бійка Ляшка з Герусом: є важливі подробиці

23:25, 3 января 2020
Прокуратура завершила досудове розслідування.
Бійка Ляшка з Герусом: є важливі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бориспільська місцева прокуратура Київської області завершила досудове розслідування за фактом бійки між колишнім народним депутатом Олегом Ляшком і чинним народним обранцем від «Слуги народу» Андрієм Герусом, передає прес-служба обласної прокуратури.

«Під час досудового розслідування встановлено, що, у листопаді 2019 року колишній народний депутат України разом з іншою особою, перебуваючи в ДП МА "Бориспіль", а саме в ДП "Зал офіційних делегацій", нанесли тілесні ушкодження народному депутату України IX скликання у зв’язку з його державною діяльністю. За результатами досудового розслідування процесуальним прокурором у кримінальному провадженні визнано зібрані докази достатніми для складання обвинувального акту, та відповідно до вимог ст. 290 КПК України сторонам надано можливість ознайомитися з матеріалами кримінального провадження», — повідомила прокуратура.

В разі доведення провини колишнього депутата Ляшка йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» інформувала, що колишній народний депутат України Олег Ляшко отримав повістку від Бориспільської прокуратури для вручення підозри через бійку з народним депутатом Андрієм Герусом.

Крім того, Олегу Ляшку обирали запобіжний захід.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва