Важливе рішення РАУ щодо сплати щорічних внесків адвокатами окупованого Криму

18:25, 8 января 2020
До адвокатів, які знаходяться на тимчасово окупованій території, не буде застосовано жодних санкцій за порушення обов’язків сплати щорічних внесків.
Важливе рішення РАУ щодо сплати щорічних внесків адвокатами окупованого Криму
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада адвокатів України встановила окремий порядок сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування для адвокатів, які знаходяться на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя. У випадку неможливості перерахунку цих внесків РАУ відтермінувала строк їх сплати до припинення окупації півострова.

Про це йдеться у рішенні №165, яке РАУ прийняла на своєму засіданні 13 грудня 219 року.

Крім того, РАУ наголосила, що до адвокатів, які знаходяться на тимчасово окупованій території, не буде застосовано жодних санкцій за порушення обов’язків сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування та підвищення кваліфікації.

Водночас, адвокати Автономної Республіки Крим та м. Севастополя не позбавлені права підвищувати свою професійну кваліфікацію і мають змогу використовувати офіційний веб-сайт Вищої школи адвокатури НААУ, йдеться у рішенні РАУ.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування і Національна асоціація адвокатів України укладуть меморандум про співробітництво.

Також ми писали, що адвокатів, які брали участь в АТО/ООС та мають статус ветерана війни, звільнено від сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва