Україна почала співробітництво з німецьким залізничним оператором

20:07, 22 января 2020
Застосування досвіду найбільш успішної європейської залізничної компанії підвищить ефективність та якість залізничних перевезень в Україні.
Україна почала співробітництво з німецьким залізничним оператором
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Україна співпрацюватиме з найбільшим залізничним оператором Німеччини — Deutsche Bahn. Міністерство інфраструктури  підписало «Меморандум про взаєморозуміння» із залізничним оператором Німеччини Deutsche Bahn. Про це повідомив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук у Телеграм.

За його словами, така співпраця — це логічне продовження Плану реструктуризації Укрзалізниці, яке анонсував Президент Володимир Зеленський у вересні 2019 року.

«Упевнений, що застосування досвіду найбільш успішної європейської залізничної компанії підвищить ефективність та якість залізничних перевезень в Україні. Після зустрічі з керівництвом Deutsche Bahn минулого тижня у Києві, ми прийшли до розуміння формату співпраці, а саме — Україна повністю зберігатиме за собою контроль над Укрзалізницею», — написав Гончарук.

Німецькі фахівці працюватимуть над реформуванням управлінських механізмів підприємства. 

«Тож одразу відкидую всі чутки — про жодні продаж чи оренду стратегічно важливого державного об’єкта, як Укрзалізниця, мова не йде», — наголосив він.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Українська залізниця підписала Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво зі китайською компанією CRCC. 

 

 

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва