У Києві школи закривають на карантин: що відомо

08:00, 29 января 2020
За четвертий тиждень січня в столиці зареєстровано 10920 хворих на грип та ГРВІ.
У Києві школи закривають на карантин: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Дев’ять шкіл Києва закрили на карантин повністю або частково через високий показник захворюваності школярів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає Stolychno.news.

Одну школу в Святошинському районі закрито на карантин повністю. Частково припинені заняття ще в кількох столичних навчальних закладах: в двох класах однієї зі шкіл Голосіївського району, в двох класах двох шкіл в Дарницькому районі, в 13 класах однієї школи в Оболонському районі, в 5 класах однієї школи в Печерському районі та в 9 класах трьох шкіл у Святошинському районі.

Всього, за інформацією Поворозника, в Києві за четвертий тиждень січня зареєстровано 10920 хворих на грип та ГРВІ. Інтенсивність епідемічного процесу знаходиться на низькому рівні (нижче базової лінії на 51,8%) і не вимагає введення додаткових заходів.

Але поступово захворюваність на грип та ГРВІ в Києві зросла в порівнянні з попереднім тижнем на 19%. Зростання відбулося за рахунок як дорослого, так і дитячого населення. Дітей захворіло 6733 (зростання на 25,9%), дорослих – 4187 осіб (на 9,4%). До медичних установ за останній тиждень госпіталізовано 186 осіб, з них 150 – діти.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про особливості лікування застудних захворювань. Застуду й грип дуже легко сплутати — у цьому ховається найбільша підступність. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва