Президент закликав інвесторів брати участь в інвестиційних програмах: для чого вони потрібні

13:18, 14 февраля 2020
За словами Зеленського, уряд придумує нові інвестиційні програми для того, щоб надати захист бізнесу «вже зараз», поки не проведено судової реформи.
Президент закликав інвесторів брати участь в інвестиційних програмах: для чого вони потрібні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з найбільшими бізнес-асоціаціями закликав інвесторів брати участь у програмах «інвестиційна няня» та «податкові канікули від приватизації на понад 10 мільйонів доларів». Про це повідомляє прес-служба Офісу Президента.

За словами Зеленського, уряд придумує нові інвестиційні програми, спрощуючи життя бізнесу, для того, аби надати йому захист «вже зараз», поки не проведено судової реформи.

«Чому ми придумуємо інвестиційні програми? Для того щоб ви вже зараз почувалися безпечно в Україні, щоб ваш бізнес був захищеним», — пояснив президент.

Крім цього Зеленський закликав інвесторів, зокрема представників «Європейської бізнес асоціації» та «Американської торговельної палати» брати участь у вже анонсованих програмах для інвесторів: обирати «інвестиційну няню» (за умов інвестицій в економіку на понад 100 мільйонів доларів) та отримувати податкові канікули на 5 років (за умови приватизації якого-небудь державного підприємства на суму понад 10 мільйонів доларів).

«Ми зараз займаємося всім — ми виконуємо роботу, яку в сучасній європейській державі президент і уряд вже просто не виконують. Але зараз ми «чистимо» Україну від усього бруду, а його дуже багато», — додав Зеленський.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що іноземні інвестори чекають, що буде із судовою реформою в Україні.

Нагадаємо про український міжнародний арбітраж для інвесторів: про що говорить досвід Казахстану.

Також ми повідомляли про концептуально-правові підходи до створення міжнародного інвестиційного арбітражу в Україні.

Додамо, які перспективи має ідея про те, щоб наділити британські суди спеціальними повноваженнями для вирішення комерційних суперечок в Україні.

В свою чергу, брат нового глави Офісу Президента Андрія Єрмака розповів, коли в парламент буде внесений Інвестиційний кодекс.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді