В Києві побудують новий пішохідний міст: подробиці

23:45, 6 марта 2020
Новий пішохідний мостовий перехід з’явиться на Оболоні.
В Києві побудують новий  пішохідний міст: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У 2020 році планують побудувати пішохідний мостовий перехід між Оболонською набережною та островом Оболонський для створення комфортних умов для мешканців та гостей Києва. Це передбачено розпорядженням Київської міської держадміністрації № 397, повідомляє прес-служба КМДА.

Облаштування мостового переходу дасть можливість створити туристичний кільцевий пішохідний маршрут навколо затоки Оболонь, який поєднає Оболонську набережну з парком «Наталка» і новим пляжем із відповідним комплексним благоустроєм на острові Оболонський. Також буде передбачено безперешкодний доступ осіб з інвалідністю та інших маломобільних мешканців.

Замовником робіт визначено Оболонську районну державну адміністрацію, яка відповідатиме за виконання робіт в установлені терміни згідно із затвердженим графіком.

Фінансуватимуть роботи за рахунок залучених коштів відповідно до протоколу постійної діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури Києва.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві перевірять всі мости на аварійність.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва