Уряд анонсував програму стимулювання економіки для подолання наслідків коронавірусу

18:23, 26 мая 2020
27 травня відбудеться засідання уряду, на якому буде представлена програма.
Уряд анонсував програму стимулювання економіки для подолання наслідків коронавірусу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На завтрашньому засіданні Уряду буде представлена програма стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на своєму Telegram-каналі.

«До формування програми ми підійшли комплексно та створювали її в чотири етапи. Адже це той випадок, коли нам потрібна якісна дорожня карта», – зазначив очільник уряду.

На першому етапі був проведений провели ретельний збір інформації, за підсумками чого був сформований ідейний каркас програми.

«Далі ми його систематизували та провели аналіз, де кожна робоча група з провідних фахівців, десятків асоціацій, мозкових центрів, представників середнього та великого бізнесу у своїй провідній галузі напрацювала список ініціатив. На заключному етапі ми відібрали ініціативи на відповідність до Конституції України, норм міжнародного права, принципів чесної конкуренції та інших важливих засад», – анонсував Денис Шмигаль.

За словами прем’єр-міністра стратегія містить комплексну відповідь на всі аспекти кризових явищ, які відбуваються в нашій країні. Результат цієї роботи буде допрацьований експертним середовищем та поданий у Верховну Раду для подальшої роботи.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Шмигаль пояснив деякі аспекти виходу з карантину.

Крім того, в Офісі Президента повідомили, що волонтерів можуть залучити до заходів дотримання безпеки під час виходу з карантину.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва