Зґвалтування у відділенні поліції в Кагарлику: у «Слузі народу» вважають адекватною реакцію правоохоронців

12:32, 31 мая 2020
1 червня відбудеться позачергове засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності щодо ситуації із зґвалтуванням у Кагарлику.
Зґвалтування у відділенні поліції в Кагарлику: у «Слузі народу» вважають адекватною реакцію правоохоронців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

25 травня Україну шокувала жахлива подія, яка сталася у відділенні поліції в Кагарлику. Правоохоронці жорстоко зґвалтували та побили 26-річну дівчину. У понеділок, 1 червня, відбудеться засідання Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності щодо цього інциденту, на якому будуть заслухані голова Національної поліції, керівництво ДБР та представники прокуратури. Про це повідомив у Facebook голова правоохоронного комітету, депутат від «Слуги народу» Денис Монастирський.

За його словами, реакція правоохоронців на зґвалтування жінки у відділенні поліції була адекватною. Позитив він бачить у тому, що поліція одразу повідомила ДБР і забезпечила охорону доказів, глава Нацполіції та представник МВС публічно повідомили про злочин і заявили про розформування підрозділу поліції в Кагарлику, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков публічно засудив дії поліцейських, а також суд взяв під варту підозрюваних.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що колишнього чоловіка дівчини, яку побили і зґвалтували в відділенні поліції Кагарлика, хотіли зробити підозрюваним у справі про пограбування магазину.

Також одного з двох вже колишніх поліцейських ще до інциденту збиралися звільнити.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України