Справа колишнього прокурора ГПУ: з’явились нові подробиці

20:58, 4 июня 2020
Вищий антикорупційний суд завершив досліджувати докази.
Справа колишнього прокурора ГПУ: з’явились нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 3 червня, у ВАКС за участі прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відбулось чергове судове засідання у справі про обвинувачення колишнього прокурора Генеральної прокуратури України у пропозиції 10 тисяч доларів США неправомірної вигоди членам Конкурсної комісії та працівникам НАБУ за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування на посаду керівника/заступника керівника підрозділу детективів Антикорупційного бюро, передає прес-служба САП.

«На засіданні судді ВАКС допитали головного свідка сторони обвинувачення.

На наступному засіданні, яке призначено на 15:30 год. 22 червня 2020 року, планується дослідити докази сторони захисту та додатково відкрити матеріали стороні захисту вже під час судового розгляду», — повідомили у САП.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Вищому антикорупційному суді триває дослідження доказів у справі про обвинувачення колишнього заступника начальника Департаменту – начальника управління з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 3,4,5 ст. 191 та ст. 366-1 КК України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва