В Івано-Франківську чоловік задушив громадянку РФ, а потім сам попрощався із життям

01:00, 7 июля 2020
Між чоловіком і жінкою, імовірно, виник конфлікт, під час якого прикарпатець задушив свою співмешканку, після чого вирішив звести рахунки з життям через повішення.
В Івано-Франківську чоловік задушив громадянку РФ, а потім сам попрощався із життям
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Івано-Франківську поліція почала розслідування за фактом виявлення двох осіб без ознак життя в одній з квартир. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Зазначено, що ще 2 липня правоохоронцям зателефонували місцеві жителі і повідомили, що в будинку виявили мертвих сусідів.

«Під час огляду будинку поліцейськими було виявлено 43-річного місцевого жителя та 34-річну громадянку Російської Федерації, які тривалий час проживали разом в орендованому приміщенні. Обидва офіційно не працювали, до кримінальної відповідальності не притягувалися», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що між чоловіком і жінкою, імовірно, виник конфлікт, під час якого прикарпатець задушив свою співмешканку, після чого вирішив звести рахунки з життям через повішення.

За цим фактом розслідуються кримінальні провадження за статтею про умисне вбивство, одне з них - з позначкою «самогубство» (ст. 115 КК України). На цей час призначено проведення низки експертиз. Триває слідство.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що дружину депутата Миколаївської облради знайшли мертвою із кулею в голові.

Додамо, що у Києві жінка взяла дитину на руки і кинулася з вікна через депресію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді