Мінцифра розробила інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва

11:10, 10 июля 2020
Кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.
Мінцифра розробила інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 10 липня, Міністерство цифрової трансформації України за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» презентує інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва на платформі Дія.Бізнес. Про це інформує прес-служба міністерства.

Мінцифра оцифрувала об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднань в Україні, а також розробила інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців із сіл, міст (в тому числі об’єднаних територіальних громад) і регіонів.

Як зазначають у міністерстві, ініціатива спрямована на підтримку підприємців, представників органів місцевого самоврядування, інших зацікавлених сторін у подоланні наслідків СOVID-19, адже за допомогою мапи можна буде отримати вичерпну інформацію про об’єкти підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання на місцевому рівні. 

На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні. 

Головна мета проекту — консолідувати на сайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні. 

Раніше ми розповідали, що В Україні запрацював реєстр роздрібних цін.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва