Стало відомо, коли в Києві зростуть ціни на проїзд у маршрутках

08:30, 30 декабря 2020
Низка транспортних компаній протягом першого кварталу 2021 року розглядає питання про підвищення вартості проїзду.
Стало відомо, коли в Києві зростуть ціни на проїзд у маршрутках
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві в першому кварталі 2021 року не буде підвищуватися вартість проїзду в громадському міському транспорті. Про це повідомив заступник міського голови-секретар Київради Володимир Бондаренко в ефірі одного з українських телеканалів.

«У першому кварталі 2021 року я не очікую підвищення вартості проїзду для громадського транспорту... у тому бюджеті, який Київрада прийняла на 2021 рік, у нас на перший квартал закладена певна компенсація для двох перевізників – це «Київпастранс» і «Київський метрополітен», яка дозволяє поки не говорити про підвищення тарифу. Разом з тим, економічні передумови також для цього є», - заявив він.

Разом з тим Бондаренко зазначив, що низка транспортних компаній, які займаються перевезеннями в режимі маршрутного таксі, повідомила, що протягом першого кварталу розглядає питання про підвищення вартості проїзду.

«Це рішення ще не прийнято, разом з тим звучать різні цифри - від 10 до 12 грн. Пояснюється з боку перевізників це досить просто - є реальне зменшення пасажиропотоку на маршрутах. Інша історія - в січні збільшується мінімальна заробітна плата, це буде позначатися на вартості проїзду. Однак у січні ми точно такого підвищення ще не очікуємо", - підкреслив він.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд оштрафував водія маршрутки за те, що він перевозив на 3 пасажири більше ніж дозволено.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України