В Україні посилять боротьбу з нелегальним обігом пального

11:30, 10 марта 2021
Уряд активізує діяльність міжвідомчих робочих груп в областях для проведення заходів із метою боротьби з нелегальним обігом пального.
В Україні посилять боротьбу з нелегальним обігом пального
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Споживачі повинні мати доступ до якісного та доступного пального, зазначив очільник уряду Денис Шмигаль на своєму Telegram-каналі.

За його словами, Кабмін активізує діяльність міжвідомчих робочих груп в областях для проведення заходів із метою боротьби з нелегальним обігом пального. 

За підсумками наради за участю представників Мінекономіки, Мінрегіону, Офісу Президента, Антимонопольного комітету, Нацполіції, ДСНС та інших уповноважених органів Денис Шмигаль дав низку доручень:
1. Антимонопольному комітету провести перевірку дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції під час реалізації світлих нафтопродуктів.
2. Держмитслужбі, Держпродспоживслужбі та Держекоінспекції за тиждень подати до Кабінету Міністрів пропозиції щодо здійснення лабораторних досліджень якості пального та пропозиції щодо створення державної системи якості пального.
3. За участі представників нафтогазової галузі, профільних асоціацій, органів місцевого самоврядування, ДФС, ДСНС, Нацполіції та інших уповноважених органів, активізувати діяльність робочих груп та проведення спільних заходів для боротьби з нелегальним обігом пального в Україні.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що уряд контролюватиме необгрунтоване зростання цін на ринку.

А також ми писали, що експерт повідомив, за яких умов знизяться ціни на продукти.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України