МКІП показало символіку для святкування 30-річчя Незалежності України, відео

16:00, 24 мая 2021
Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів, які формуються із зображень, фотографій, символів, та стають основою динамічної айдентики, що розквітає, як сама країна.
МКІП показало символіку для святкування 30-річчя Незалежності України, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Дня Незалежності за координації Міністерства культури та інформаційної політики України підготували концепцію єдиної візуальної символіки свята. Про це повідомляє пресслужба МКІП.

«Цього року в Україні особливо відзначатимуть 30-річчя Незалежності України. До Дня Незалежності за координації Міністерства культури та інформаційної політики України була підготовлена концепція єдиної візуальної символіки свята. В її основі покладена ідея бачення незалежності як мрії, досягнення якої прагнули багато поколінь українців», - сказано у повідомленні.

Як повідомляється, «Ти у мене єдина» – основний лейтмотив проекту. Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, незалежності, нації.

«Квітка – образ, що розкриває ідею держави. Вона росте та квітне, поєднуючи у собі розмаїття символів. Квітка є одним з найдавніших символів в орнаментально-знаковій культурі України. Її походження прослідковується ще з епохи енеоліту, а різні інтерпретації цього зображення зустрічаються в місцевих орнаментах по всій Україні. Квітка є центральним елементом Петриківського розпису. Це і є зрозумілим та універсальним символом для усіх, що об'єднує країну», - додають у МКІП.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про те, що Кабмін присвоїв категорію пам'ятки національного значення Гостинному двору в Києві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області