Масове отруєння: до харківських лікарень госпіталізували 25 осіб

17:56, 17 июня 2021
Хворі пов'язують своє захворювання з вживанням готових страв у закладах громадського харчування м. Харків.
Масове отруєння: до харківських лікарень госпіталізували 25 осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харкові сталося масове отруєння, з діагнозом гастроентероколіт госпіталізовано 25 осіб. Всі вони пов'язують отруєння з їжею з закладу громадського харчування, – повідомляє пресслужба Харківського обласного центру контролю та профілактики захворювань Міністерства охорони здоров'я України.

Станом 17 червня за даними екстрених повідомлень із закладів охорони здоров’я (КНП «Міська клінічна лікарня № 31» ХМР та КНП «Міська дитяча клінічна лікарня № 19» ХМР) зареєстровано 25 випадків захворювання серед дорослих (19 осіб) і дітей (6 осіб), мешканців м. Харків.

Захворілі госпіталізовані та перебувають на стаціонарному лікуванні. Попередній діагноз – гастроентероколіт середнього ступеню важкості.

Оперативні дані попереднього епідеміологічного розслідування свідчать, що захворілі пов’язують своє захворювання з вживанням готових страв у закладах громадського харчування м. Харків.

З метою локалізації та ліквідації спалаху, встановлення причин виникнення факторів та шляхів передачі інфекції, джерела можливого інфікування організовано та проводиться епідеміологічне розслідування та комплекс протиепідемічних заходів.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про е-лікарняний: що це таке і як працюватиме.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде