В киевском ТРЦ на ребенка упала витрина: у мальчика все тело в порезах и сломана нога

09:20, 19 июля 2021
Мальчик подошел к витрине с пирожными и вдруг на него упала огромная стеклянная витрина-холодильник.
В киевском ТРЦ на ребенка упала витрина: у мальчика все тело в порезах и сломана нога
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Посетительница киевского ТРЦ «Ретровиль» сообщила о ЧП, которое произошло с ее ребенком. Так, по ее словам, на мальчика упала стеклянная витрина. Об этом сообщает канал «Kievmap».

Как рассказала женщина, ребенок получил раны ноги и трещину кости.

Она также пожаловалась, что после инцидента администрация ТРЦ не помогала пострадавшему мальчику.

Женщина заявила, что медсестра не оказала первую помощь сыну.

«Даже после приезда правоохранителей администрация ТРЦ не вышла к нам», - отметила потерпевшая.

Как сообщила девушка в Instagram, они с ребенком были в развлекательном центре в «PAPASHON kibs». Мальчик подошел к витрине с пирожными и вдруг на него упала огромная стеклянная витрина-холодильник.

«Она полностью разбилась о моего сына. Все стекло разбилось на мелкие частицы о маленькое тело моего ребенка. Ребенок получил многочисленные травмы и перелом ноги (нижней конечности)», - написала женщина.

Девушка вызвала на место ЧП полицию для фиксирования происшествия.

 

В компании Papashon Kids сделали следующее заявление: 

«Компанія провела ретельний огляд місця події та службове розслідування щодо травмованого у наслідок нещасного випадку 4-річного хлопчика.

Згідно з інформацією з відеокамер спостереження, у дитячому кафе відбулася непередбачувана ситуація – дитина, перебуваючи у кафе, розглядала вітрини із солодощами та несподівано застрибнула на одну із них. Попри наявність кріплень, конструкція вітрини не розрахована на подібне навантаження, тому не витримала вагу і перекинулася. У результаті цього скло вітрини розбилося (у вітринах встановлене загартоване скло – яке мінімізує пошкодження у разі розбиття).

Внаслідок падіння конструкції дитина, яка була на вітрині, отримала садно та забій м’яких тканин. Завдяки загартованому склу, яким обладнана вітрина, осколкові подряпини були відсутні й не травмували дитину додатково.

Маленькому клієнту була надана первинна медична допомога з боку працівників центру (що зафіксовано на відео із камер спостереження), одразу викликана швидка, лікарі якої зробили все необхідне для усунення наслідків нещасного випадку, обробивши подряпини та зафіксувавши розтягнення нижньої кінцівки.

Адміністрація дитячого розважального центру висловлює щирі співчуття постраждалому та його родині й бажає малюку якнайшвидшого одужання.

Оскільки спрогнозувати стрибок відвідувача на конструкції, для цього не призначені, неможливо, компанія не може нести відповідальність за подальші наслідки таких дій. Разом з тим, адміністрація кафе стурбована ситуацією, що склалася, висловлює щире співчуття постраждалому та обов’язково наддасть усю необхідну підтримку у лікуванні та реабілітації.

Наголошуємо, що адміністрація розважальних центрів системно виконує огляди, технічне обслуговування та нагадування правил безпеки у публічних місцях: магазини, кафе тощо.

Разом з тим закликаємо усіх відвідувачів дотримуватися правил безпеки у будь-яких ситуаціях і бути особливо уважними із маленькими дітьми у місцях масових відпочинків».

Также «Судебно-юридическая газета» писала, что в Киеве грабитель ворвался в квартиру и жестоко избил 18-летнего парня.

Добавим, что мы сообщали о том, что в Днепре 11-летнего мальчика насиловал одноклассник. 

Подписывайтесь на наш Telegram-канал и на Twitter, чтобы быть в курсе самых важных событий.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду