НАДС унормувало механізм моніторингу вакантних посад держслужби категорії А

16:14, 31 августа 2021
Органи державної влади, в структурі яких передбачені посади держслужби категорії «А», щомісячно до 25 числа подають до НАДС інформацію про посади державної служби категорії «А».
НАДС унормувало механізм моніторингу вакантних посад держслужби категорії А
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Наказом Національного агентства України з питань державної служби «Про затвердження Порядку моніторингу вакантних посад державної служби категорії «А» та обліку державних службовців категорії «А» (№103-21 від 01 липня 2021 року) унормовано механізм моніторингу та обліку посад вищого корпусу державної служби. Про це повідомляє офіційний сайт НАДС.

«Таким чином, органи державної влади, в структурі яких відповідно до штатного розпису передбачені посади державної служби категорії «А», визначені пунктом 1 частини другої статті 6 Закону України «Про державну службу», щомісячно до 25 числа подають до НАДС інформацію про посади державної служби категорії «А». В свою чергу, про звільнення з посади державного службовця категорії «А» чи тимчасове покладання виконання обов’язків за вакантною посадою державної служби категорії «А» органи державної влади повідомляють НАДС не пізніше п’яти робочих днів з дня такого звільнення чи прийняття відповідного рішення про покладення виконання обов’язків.

Додамо, що моніторинг та облік проводяться з метою формування єдиного переліку посад державної служби категорії «А» та державних службовців категорії «А», строк повноважень яких закінчується. А також тих, які після звільнення не працевлаштовані в установленому порядку», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що НАДС змінить умови навчання державних службовців.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва