Частини тіла знайшли у сміттєвому баці: у Києві взяли під варту підозрюваного у вбивстві

17:44, 20 ноября 2021
Підозрюваного у жорстокому вбивстві взяли під варту.
Частини тіла знайшли у сміттєвому баці: у Києві взяли під варту підозрюваного у вбивстві
Джерело фото: Київська міська прокуратура
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на бульварі Дружби народів виявили розчленоване тіло. Суд обрав підозрюваному у жорстокому вбивстві запобіжний захід – тримання під вартою. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Відомо, що 18 листопада 2021 року у сміттєвому контейнері біля одного з житлових будинків на бульварі Дружби Народів були виявлені частини тіла людини, загорнуті у пакети.

За декілька годин після виявлення рештків вдалося встановити обставини цього жорстокого злочину та затримати 32-річного уродженця міста Горлівка (Донецька область), причетного до його вчинення.

Як з' ясувалося в ході слідства, підозрюваний деякий час проживав у квартирі 42-річного потерпілого за його згодою.

Напередодні, 16 листопада, під час спільного вживання алкоголю між чоловіками виник конфлікт, у ході якого підозрюваний вбив господаря.

Після вбивства зловмисник ще 1,5 доби проживав в квартирі потерпілого, а потім вирішив позбутися тіла. Для цього він придбав пилку по металу та ножі, розчленував тіло у ванній кімнаті та в різний час виніс його частини в сміттєвий контейнер під будинком вбитого.

За даними слідства, підозрюваний планував ще якийсь час пожити в квартирі вбитого чоловіка, повідомляючи його родичам, що потерпілий у стані алкогольного сп'яніння пішов у невідомому напрямку та не повернувся.

Наразі за погодження Печерської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбачного ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Зважаючи на особливу тяжкість злочину та особу підозрюваного, раніше засудженого за квартирні крадіжки та розбій, а також статус обвинуваченого у справі про повторне викрадення майна, що перебуває на розгляді Дарницького районного суду м.Києва, Печерська окружна прокуратура міста Києва наполягала на обранні підозрюваному безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

20.11.2021 суд задовольнив клопотання прокурора та заарештував підозрюваного на 2 місяці без можливості внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві у сміттєвому баку виявили людські останки.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва