Ірина Венедіктова зустрілася з Послом ЄС в Україні Матті Маасікасом

16:50, 24 ноября 2021
Сторони обговорили питання реформ та боротьбу з корупцією.
Ірина Венедіктова зустрілася з Послом ЄС в Україні Матті Маасікасом
Джерело фото: ОГП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова обговорила з Послом Європейського Союзу, Головою Представництва ЄС в Україні Матті Маасікасом процес розвитку антикорупційної діяльності державних інституцій. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

Джерело фото: ОГП

«Системна розбудова антикорупційної інфраструктури - надважливий аспект розвитку держави. Наразі триває процес вибору нового лідера боротьби з корупцією – керівника САП. Незалежний конкурс нині на фінішній прямій і ми сподіваємося на те, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура отримає потужного та професійного очільника вже найближчим часом», - наголосила Генпрокурор.

Джерело фото: ОГП

Також Ірина Венедіктова зазначила, що Офіс Генерального прокурора ініціював і став платформою роботи над Концепцією розвитку кримінальної юстиції та системи органів правопорядку. Ця масштабна робота триває у співпраці з партнерами з міжнародних організацій, державними та правоохоронними органами, експертним середовищем, науковою спільнотою та сторонами конституційного трикутника правосуддя. Концепція має сконцентрувати основні зміни та шляхи подолання викликів, які зараз є в кримінальній юстиції.

Джерело фото: ОГП

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Ірина Венедіктова зустрілась із Тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва