Що передбачає план основних заходів цивільного захисту на 2022 рік, які затвердив Кабмін

11:31, 29 декабря 2021
Уряд затвердив план основних заходів цивільного захисту на наступний рік.
Що передбачає план основних заходів цивільного захисту на 2022 рік, які затвердив Кабмін
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів затвердив план основних заходів цивільного захисту на наступний рік. Відповідне розпорядження опубліковано на урядовому порталі.

«Затвердити план основних заходів цивільного захисту на 2022 рік (далі — план заходів), що додається», - сказано на порталі.

Так, згідно з документом, центральним та місцевим органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим доручено наступне:

- розробити на основі плану заходів галузеві та регіональні плани основних заходів цивільного захисту на 2022 рік відповідно до своїх повноважень;

- за участю органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій організувати та провести протягом січня 2023 р. збори керівного складу центральних та місцевих органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, підприємств, установ та організацій щодо підбиття підсумків роботи у сфері цивільного захисту у 2022 році та визначення основних завдань у зазначеній сфері на 2023 рік;

- забезпечити подання до Державної служби з надзвичайних ситуацій:

  • інформації про стан виконання плану заходів у першому півріччі — до 12 липня 2022 р., за рік — до 10 лютого 2023 р.;
  • пропозицій до проекту плану основних заходів цивільного захисту на 2023 рік — до 12 липня 2022 року.

Крім того, Державній службі з надзвичайних ситуацій доручено:

- здійснити контроль за виконанням плану заходів та поінформувати до 6 березня 2023 р. Кабінет Міністрів України про результати роботи;

- подати до 10 грудня 2022 р. проект розпорядження Кабінету Міністрів України щодо затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2023 рік.

Також «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін змінив Порядок ведення Державного земельного кадастру та Перелік платних послуг Держгеокадастру, ДОКУМЕНТ.

Додамо, що ВРП погодила проект постанови Кабміну щодо компенсації за проживання та проїзд членам Конкурсної комісії та Етичної ради.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду