У Києві в чиновників та підрядників проводять обшуки через неякісний ремонт басейну в медичному закладі

18:45, 29 декабря 2021
Сума заподіяних збитків складає 1 млн 300 тисяч гривень.
У Києві в чиновників та підрядників проводять обшуки через неякісний ремонт басейну в медичному закладі
Джерело фото: censor.net
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Святошинська окружна прокуратура міста Києва спільно з СВ Святошинського УП ГУНП у м. Києві та Управлінням стратегічних розслідувань у м. Києві ДСР НП України в межах кримінального провадження, розпочатого за фактом заволодіння бюджетними коштами при здійсненні реконструкції басейну КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2», що у Святошинському районі міста Києва, проводить обшуки у службової особи Управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської РДА, а також у керівників та посадових осіб підрядної організації.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Згідно з матеріалами слідства, приватне товариство упродовж 2018-2020 років на замовлення Управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської районної у місті Києві державної адміністрації здійснювало роботи з реконструкції басейну КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2», що у Святошинському районі міста Києва загальною вартістю понад 17 млн грн.

Джерело фото: Київська міська прокуратура 

Водночас вказана підрядна організації виконала вказані роботи не в повному обсязі та із використанням завищення вартості робіт та матеріалів, а при їх виконанні здійснювала оформлення виконання субпідрядних робіт та постачання товарів від підприємств з ознаками фіктивності.

Сума заподіяних збитків складає 1 млн 300 тис. гривень.

29 грудня 2021 року на підставі ухвал суду за місцем проживання службових та посадових осіб, відносно яких наявні відомості про те, що останні причетні до вчинення злочину, розпочато обшуки з метою відшукання первинних фінансових документів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 191 КК України.

Також «Судово-юридична газета» писала, що ДБР перевіряє причетність посадовців міськради Кривого Рогу до мільярдних оборудок на будівництві об’єктів інфраструктури.

Додамо, що ДБР також перевіряє посадовців Чернігівської міськради: махінації під час проведення тендеру по ремонту доріг.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду