Помилково або надміру сплачений судовий збір: внесли зміни до порядку його повернення

17:59, 10 января 2022
У процесі повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджетів, застосовується система дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство» з використання засобів криптографічного захисту інформації Казначейства.
Помилково або надміру сплачений судовий збір: внесли зміни до порядку його повернення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва повідомив, що в Україні внесли зміни до Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів. Про це йдеться на офіційному сайті ОАСК.

«Звертаємо увагу сторін судового процесу на зміни до Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів. Їх внесено наказом Міністерства фінансів України від 08.12.2021 р. № 647.

Зокрема, за інформацією Державної казначейської служби України, у процесі повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджетів, застосовується система дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство» з використання засобів криптографічного захисту інформації Казначейства. Перехідний період триватиме до 31 березня 2022 року», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Україні змінились ставки судового збору.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва