«Мисліть критично, логічно й позитивно»: Зеленський записав нове звернення до українців, відео

20:01, 25 января 2022
Глава держави закликав не вірити фейкам в інтернеті.
«Мисліть критично, логічно й позитивно»: Зеленський записав нове звернення до українців, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський виступив з новим відеорзверненням до українців на фоні повідомлень про загрозу вторгення російської армії на територію України. Відео опубліковано на офіційній сторінці глави держави в Facebook.

Глава держави закликав не вірити фейкам в інтернеті.

За словами Президента, ситуація на сході «досить спокійна».

«За минулу добу ситуація на сході України – досить спокійна. Так, є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли. Але найголовніше – у нас нуль поранених. І нуль вбитих», – заявив Зеленський.

Президент додав, що не всім новинам в інтернеті варто довіряти – деякі з них, за його словами, є чутками й фейками, а деякі нібито можуть «підштовхувати до невірних висновків та змушувати відчувати тривогу». Він закликав «вірити Україні і не боятися інтернету».

Глава держави також зазначив, що 26 січня відбудеться зустріч радників Нормандського формату, і влада працює для того, щоб якомога швидше відбулась зустріч чотирьох президентів задля майбутнього настання миру в Україні.

«Рожевих окулярів немає. Дитячих ілюзій немає. Але є надія, спокій, витримка і робота 24 на 7. А отже буде результат. А отже буде і мир», – сказав він.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський звернувся до українців з приводу можливого наступу РФ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва