Атестація прокурорів: оприлюднили результати за 7 лютого

12:50, 8 февраля 2022
Атестацію проходили прокурори регіональних та місцевих прокуратур, а також прокурори Генеральної прокуратури України.
Атестація прокурорів: оприлюднили результати за 7 лютого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Офісом Генерального прокурора організовано проведення 7 лютого другого етапу атестації для прокурорів регіональних прокуратур, для прокурорів Генеральної прокуратури України та для прокурорів місцевих прокуратур. Результати атестації з’явились на офіційному сайті ОГП.

За результатами складення 07.02.2022 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки набрали 93 і більше балів 2 прокурори Генеральної прокуратури України.

 

За результатами складення 07.02.2022 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки набрали 93 і більше балів 66 прокурорів регіональних прокуратур.

 

 

За результатами складення 07.02.2022 іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки набрали 93 і більше балів 51 прокурор місцевих прокуратур.

 

Раніше «Судово-юридична газета» оприлюднила усі вакансії у прокуратурі на 31 січня 2022 року, а також вакансії в Офісі Генпрокурора, обласних та окружних прокуратурах у 2022 році.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber  та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду