Стало відомо, хто очолив департамент війни Офісу Генпрокурора

20:26, 24 мая 2022
Департамент війни ОГП очолив Юрій Бєлоусов.
Стало відомо, хто очолив департамент війни Офісу Генпрокурора
Джерело фото: facebook.com/pgo.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Офіс Генерального прокурора повідомив, що департамент війни ОГП очолив Юрій Бєлоусов. Про це йдеться на Facebook-сторінці відомства.

 «Головний координаційний підрозділ притягнення до відповідальності за воєнні злочини посилюється. Досі Юрій Бєлоусов був керівником Департаменту протидії порушенням прав людини у правоохоронній і пенітенціарній сфері і спеціалізованого підрозділу Офісу Генпрокурора з протидії катуванням. Він відомий своїм професіоналізмом у експертній спільноті та користується авторитетом у громадянського суспільства та партнерів.

Команда воєнного департаменту теж розширюється. Головний кістяк підкріплено новими силами», — сказано у повідомленні.

«Ми зробили висновки із тримісячної цілодобової інтенсивної координаційної роботи - реорганізували підрозділ під нові виклики та завдання, які перед собою поставили. Головне з них незмінне - ефективне розслідування і справедливе правосуддя за підтримки міжнародного фронту справедливості, який росте щодня», - заявила Генпрокурор Ірина Венедіктова.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва