КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій

18:44, 31 января 2022
До Верховного Суду надійшли документи від РНБО України, що витребовувалися ухвалою Суду під час минулого судового засідання.
КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 31 січня, Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/54/21 за позовом ТОВ щодо оскарження Указу Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)"», відповідно до якого застосовано санкції до позивача, передає пресслужба ВС.

«Під час судового засідання з розгляду цієї справи, яке є восьмим, суддя-доповідач повідомила, що до Верховного Суду надійшли документи від РНБО України, що витребовувалися ухвалою Суду під час минулого судового засідання. Документи долучено до матеріалів справи.

Суд поінформував, що на нинішнє судове засідання не з’явився для надання пояснень представник Верховної Ради України, якого було запрошено.

Також у ході судового засідання планувалося заслухати пояснення представника Служби безпеки України, однак від цієї сторони надійшло клопотання про перенесення розгляду справи через те, що в частини співробітників підтверджено COVID-19, інші працівники є контактними особами і мають ознаки захворювання.

Представники позивача і відповідача, які були присутні в судовому засіданні, не заперечували проти задоволення клопотання СБУ, зважаючи на поважність причини.

На наступне засідання, яке призначене на 28 лютого 2022 року об 11:30, буде повторно викликано представника Верховної Ради України для надання пояснень.

Детальніше із судовими рішеннями Верховного Суду в цій справі можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що КАС ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження указу Зеленського про застосування санкцій.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде