«Триматись своїх»: Pianoбой зняв кліп у порожньому аеропорту Бориспіль, відео

17:27, 9 июля 2022
Відеоролик було знято в спорожнілому аеропорту Бориспіль.
«Триматись своїх»: Pianoбой зняв кліп у порожньому аеропорту Бориспіль, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Співак Pianoбой (Дмитро Шуров) представив кліп на пісню «Триматись своїх», який було знято у порожньому терміналі аеропорту Бориспіль.

Співак розповів, що написав цю пісню ще минулого року, але вона виявилась пророчою.

«Відчуваю, що зараз кожна частинка енергетики є важливою і точно знаю, що наші барабани, гітари, піаніно та голоси теж ефективно працюють на перемогу. Хор, який ви чуєте у пісні, записали навесні у Львові біженці з усієї країни. Соло на гітарі записав 20 лютого, напередодні війни, наш гітарист Сергій Гризлов, який зараз воює на сході України. Решта з Pianoбой - я та Гріша Олійник - майже нон-стоп подорожуємо з концертами для військових, медиків та з благодійними концертами в Україні та за її межами», - розповів Шуров.

Він зазначив, що обраний для зйомок кліпу аеропорт - це енергетично абсолютно сакральне місце.

«Було дещо дико ходити порожніми залами, грати на пустій злітній смузі, бачити ескалатори та багажні доріжки без людей та без валіз. Ми бачили сльози на очах у працівників аеропорту, коли зала відправлення вперше наповнилась людьми, які знімались у фінальній сцені. Вважаю дуже символічною саме цю локацію для кліпу про єднання українців», - відзначив співак.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей