США заборонили продавати Huawei більшість сучасних технологій, — Reuters

16:57, 31 січня 2023
Huawei ще кілька років тому постав перед забороною на експорт із США деяких технологій, пов’язаних із 5G, але продаж певних товарів все ж дозволявся.
США заборонили продавати Huawei більшість сучасних технологій, — Reuters
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Сполучних Штатах Америки вирішили суттєво посилити експортні обмеження, запроваджені проти Huawei, заборонивши американським компаніям продавати їй більшість технологій й товарів. Про це повідомляє Reuters із посиланням на власні джерела.

«Адміністрація Байдена припинила затверджувати дозволи для американських компаній на експорт більшості товарів китайській Huawei», - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що Huawei ще кілька років тому постав перед забороною на експорт із США деяких технологій, пов’язаних із 5G, але продаж певних товарів все ж дозволявся.

«Зараз американські посадовці розробляють нову офіційну політику заборони передачі Huawei товарів нижчих рівнів 5G, серед яких: 4G, Wifi 6 і 7, штучний інтелект, потужні комп’ютерні системи й хмарні технології», - стверджує Reuters. 

У міністерстві торгівлі США відмовилися коментувати цю інформацію, зазначивши, що не можуть обговорювати конкретні компанії, але «постійно оцінюють регулятивну базу».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду