Брітні Спірс прокоментувала розлучення з Семом Асгарі, відео

12:48, 19 серпня 2023
Брітні Спірс виклала пост про розлучення з Семом Асгарі, який супроводила публікація фірмовим танцем.
Брітні Спірс прокоментувала розлучення з Семом Асгарі, відео
Джерело фото: Znaj.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Американська співачка Брітні Спірс приєдналася до свого ексчоловіка Сема Асгарі, порушивши мовчання щодо їхнього розлучення.

Брітні поділилася особливим відео в Instagram.

У ролику співачка спочатку протирає себе серветкою, а потім розпочинає незвичайний танець. Підпис до відео в якому вона підтверджує розрив відносин з Семом Асгарі, супроводжується його повним ім'ям - Хесам.

«Як усі знають, ми з Семом більше не разом... 6 років - це великий термін, щоб бути з кимось, тож я трохи шокована, але... Я не буду пояснювати чому, тому що це, чесно кажучи, нікого не стосується!!! Але, чесно кажучи, я більше не могла терпіти цей біль!!! Якимось телепатичним чином я отримую так багато повідомлень, які розтоплюють моє серце, від друзів, і я дякую вам!!! Я занадто довго вдавала з себе сильну, і мій Instagram може здаватися ідеальним, але це далеко від реальності, і я думаю, ми всі це знаємо!!! Я б із задоволенням показала свої емоції і сльози про те, що я справді відчуваю, але чомусь мені завжди доводилося приховувати свої слабкості!!! Якби я не була сильним солдатом мого тата, мене б відправили куди подалі, щоб лікарі мене вилікували!!! Але саме тоді я найбільше потребувала сім'ї!!! Тебе повинні любити безумовно ... а не за умовами!!!! Тому я намагатимусь з усіх сил і робитиму все, що в моїх силах!!! І насправді у мене виходить до біса добре !!! Загалом, вдалого дня і не забувайте посміхатися!!!», – написала Брітні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд