Сюжет із фільму «Сам удома»: у США 6-річний хлопчик помилково потрапив до Філадельфії замість Флориди

09:25, 27 грудня 2023
Бабуся, аби забрати онука, проїхала майже 260 кілометрів.
Сюжет із фільму «Сам удома»: у США  6-річний хлопчик помилково потрапив до Філадельфії замість Флориди
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Сполучених Штатах Америки відбувся інцидент за аналогією із легендарним фільмом «Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку». Про це повідомляє The Guardian.

Так, авіакомпанія Spirit Airlines помилково відправила 6-річного хлопчика до міста Орландо, що у штаті Філадельфія, замість Форт-Маєрса, що у Флориді.

Бабуся хлопчика Марія Рамос очікувала, що він прибуде у Форт-Маєрс, натомість він приземлився в Орландо. А багаж хлопчика доправили до міжнародного аеропорту у Флориді.

Як розповіла Марія Рамос, її онук подзвонив їй після приземлення в Орландо. Аби забрати його, вона проїхала майже 260 кілометрів.

«Я хочу, щоб представники авіакомпанії зателефонували мені. Нехай розкажуть, як мій онук опинився в Орландо? Вони витягли його з літака? Стюардеса після того, як мама передала йому документи, відпустила його одного? Він сам зайшов не у той літак?», – каже бабуся.

У авіакомпанії запропонували Марії Рамос компенсувати витрати на поїздку в Орландо та запевнили, що проводять внутрішнє розслідування, а також попросили у сім'ї вибачення за цей прикрий досвід.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду