Дональд Трамп вніс $175 мільйонів застави у справі про шахрайство

11:40, 2 квітня 2024
Трамп вніс заставу в розмірі $175 мільйонів, щоб влада штату Нью-Йорк не конфіскувала його активи до оскарження вироку.
Дональд Трамп вніс $175 мільйонів застави у справі про шахрайство
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишній президента США Дональд Трамп вніс заставу в розмірі $175 мільйонів у справі про шахрайство, щоб влада штату Нью-Йорк не конфіскувала його активи до оскарження вироку. Про це повідомляє The Washington Post.

Так, після судового розгляду наприкінці 2023 року суддя Верховного суду Нью-Йорку Артур Енгорон у лютому 2024 році визнав Трампа, організацію Трампа, його дорослих синів і двох колишніх керівників відповідальними за використання незаконної тактики для обману ділових партнерів, щоб завищити перед ними прибутки компанії.

Генпрокурор Нью-Йорку Летиція Джеймс звинуватила Трампа в тому, що він завищив свій статок у фінансових звітах банкам на $3,6 мільярда. Експрезидент вважає це звинувачення політично упередженим.

Адвокати Трампа наполягали, що для нього було «неможливо» внести апеляційну заставу в розмірі $464 мільйони, попри звернення до більш ніж 30 гарантійних компаній. Захист просив дозволити Трампу внести заставу в обсязі $100 мільйонів, поки він подає апеляцію на рішення суду.

Раніше стало відомо, що Трампу вдалося призупинити конфіскацію своїх активів у справі про шахрайство.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва