Віктор Орбан на саміті НАТО виступив проти вступу України до Альянсу — ЗМІ

20:49, 13 липня 2024
Віктор Орбан заявив під час саміту НАТО, що Україні не варто вступати в Альянс.
Віктор Орбан на саміті НАТО виступив проти вступу України до Альянсу — ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прем'єр Угорщини Віктор Орбан під час саміту НАТО у Вашингтоні заявив, що Україні не варто приєднуватись до Альянсу. Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на свої джерела.

На саміті НАТО Орбан відмовився долучитися до військової підтримки України. Ще він прямо заявив на зустрічі лідерів, де був присутній український Президент Володимир Зеленський, що Україні не варто ставати членом Альянсу.

«Орбан навіть висловив думку на пленарному засіданні із Зеленським, що Україні не варто вступати до НАТО, як нам повідомили. Деякі лідери заперечили, а один з них заявив, що історія Угорщини показує, чому Україна має бути в Альянсі», – пише агентство, переповідаючи про дискусію, що відбувалась за зачиненими дверима.

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба акцентував на тому, що Україна побачила «дуже обнадійливі» сигнали про те, що шлях до членства в НАТО незворотній.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва